Verhuur van elektrische fatbikes en scooters

Over Bike4Crew

Dé duurzame mobiliteitsoplossing!

Vanuit een jarenlange evenementenachtergrond is Bike4Crew gestart met een duurzame mobiliteitsoplossing voor de crews op evenementen: de verhuur van elektrische fatbikes, (elektrische) scooters en citybikes. Allen 'milieubewust', 'snel', 'praktisch' en 'inzetbaar op iedere ondergrond' en daarmee een ideale oplossing voor organisatoren!

De speciale (bijbehorende) oplaadpunten en (oplaadbare) fietsenstallingen bieden mogelijkheden voor zowel stalling, transport als oplaad-station van onze bikes. Als extra aanvulling op onze diensten voor zowel evenementen als voor campings hebben wij ons assortiment aangevuld met bezorgtassen en skelters. Voor iedere leeftijd een duurzame mobiliteitsoplossing!

Transport, onderhoud en service is allemaal in eigen beheer. Dat maakt onze oplossingen flexibel en snel inzetbaar!

Transport, onderhoud en service in eigen beheer!

Voor een optimale ontzorging van onze klanten verzorgen wij alles vanuit eigen beheer. Aflevering op iedere gewenste locatie is dan ook mogelijk! Wij hebben niet te maken met externe partijen wat onze flexibiliteit en snelheid ten goede komt.

Daarnaast hebben wij een serviceafdeling ingericht die verantwoordelijk is voor het onderhouden van al onze bikes. Deze afdeling draagt zorg voor de uitvoering van het reguliere onderhoud en neemt eventuele reparatieverzoeken in behandeling. Voor langdurige huurperioden wordt het reguliere onderhoud bij u op locatie uitgevoerd.

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Meer weten over onze bikes, de huurmogelijkheden of een proefrit? Neem contact met ons op!