Verhuur

Brutus E-bike

De elektrische fatbikes (onze Brutusbikes) hebben een topsnelheid van 25 km/uur en dankt zijn naam aan het brute en stoere ontwerp en is uitermate geschikt voor iedere ondergrond en/of evenemententerrein!

Specs en verhuurinfo

E-scooters

De elektrische scooters zijn compact, wendbaar, stil en duurzaam uitgevoerd en uitermate geschikt voor inzetbaarheid op verharde ondergronden en langere afstanden. De topsnelheid van de scooters is 25km/uur.

Specs en verhuurinfo

Citybikes

De citybikes zijn handzame, makkelijk wendbare en lichte fietsen. Indien gewenst kunnen de citybikes uitgerust worden met kratten aan de voor- en achterzijde voor extra opbergruimte.

Specs en verhuurinfo

Scooters

De scooters zijn compact, wendbaar, stil en duurzaam uitgevoerd en uitermate geschikt voor inzetbaarheid op verharde ondergronden en langere afstanden. De topsnelheid van de scooters is 25km/uur.

Specs en verhuurinfo

Skelters

Go-karts voor de kinderen, families, gezinnen en/of (vrienden)groepen. Onze diverse Bike4Crew-skelters zorgen gegarandeerd voor een hoop plezier!

Specs en verhuurinfo

Laadstations

Voor het vervoer en stalling hebben wij speciale oplaadeilanden ontwikkeld, die ook fungeren als oplaadpunt van de elektrische accu.

Specs en verhuurinfo

Bezorgtassen

Wilt u ook etenswaren duurzaam kunnen vervoeren op een van onze bikes? Onze bezorgtassen zijn hier uitermate geschikt voor!

Specs en verhuurinfo